Partners - Compass Finance
13822
page-template-default,page,page-id-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Partners

Pim Mathot – Managing Partner

Pim was van 2001 tot 2011 managing partner van BDO Corporate Finance. Hij heeft in die periode meer dan 100 transacties begeleid. Pim gaf advies aan diverse familiebedrijven en managementteams in nationale en grensoverschrijdende M&A transacties (waaronder Management Buy Outs), corporate klanten en private equity fondsen. Van 1996 tot 2001 was hij directeur van PwC Corporate Finance en verantwoordelijk voor de midden markt. Pim startte zijn professionele carrière in 1991 bij ABN AMRO Bank waarbij hij na een opleiding als management trainee verantwoordelijk was voor kantoor Dam en ABN AMRO leasing in Duitsland (Frankfurt). Pim is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en de University van Cambridge en heeft een Master-titel in ondernemingsrecht. Pim is commissaris bij verschillende ondernemingen.

T: +31 88 0158301

 

Diederik Eggink – Partner

Diederik was van 2001 tot begin 2013 werkzaam als senior manager bij BDO Corporate Finance. In die jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan bij zowel nationale als internationale transacties, management buy-outs en het waarderen van ondernemingen. Diederik was verantwoordelijk voor het internationale Corporate Finance netwerk en heeft een sterk internationaal netwerk. Diederik heeft voor zowel familiebedrijven, managementteams als corporate klanten in verschillende sectoren een groot aantal transacties begeleid. Diederik heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

T: +31 88 0158302

 

Cees Alblas – Partner

Cees is registeraccountant en heeft gedurende een reeks van jaren leiding gegeven aan de controlepraktijk van BDO te Rotterdam. In die positie heeft hij veel ervaring opgedaan met opvolging- en waarderingsvraagstukken bij (inter)nationaal opererende bedrijven in het middensegment van de markt. Gedurende zijn carrière heeft hij binnen de BDO organisatie tal van bestuurlijke functies vervuld w.o. zijn lidmaatschap van de Raad van Bestuur. Sinds 1 Januari 2019 is Cees zelfstandig accountant in business en als partner verbonden aan Compass.

T: +31 6 515 022 52