Gullimex - Compass Finance
16184
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gullimex

Over dit project

 
Smart Monitoring Group B.V. heeft een meerderheidsbelang verworven in het Belgische RMONI Wireless N.V.
 
Compass Finance heeft Smart Monitoring Group (SMG) bijgestaan bij de aankoop van het meerderheidsbelang in de onderneming.
 
RMONI ontwikkelt en produceert hardware en software voor draadloze registratie en bewaking van cruciale controleparameters met toepassingen in de food, medisch/pharma en logistieke markt. Zij heeft inmiddels 26.000 actieve sensoren / meetpunten die hun data ontsluiten via het daarvoor ontwikkelde Sensor2Web cloud platform. Dit platform biedt klanten 24/7 monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 waarden etc. Het Sensor2Web concept wordt internationaal via resellers vermarkt. In de Benelux gebeurt dit onder andere via SMG dochter Gullimex.

SMG investeert in organisaties die zich met hun producten en diensten focussen op het beheersen van kritische processen rondom HACCP, temperatuur en hygiƫne. De acquisitie van het succesvolle RMONI past goed in deze groeistrategie. Daarnaast sluit de verwerking van data in het Sensor2Web platform volledig aan bij de Big Data & IoT filosofie.

 

terug naar overzicht

Categorie
Koop