Compass Finance | Transactie Rijnstate
15992
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rijnstate

Over dit project

Rijnstate verkoopt Multi Cuisine Arnhem aan Huuskes

 

Huuskes Enschede Beheer B.V. (“Huuskes”) heeft 100% van de aandelen overgenomen van Multi Cuisine Arnhem B.V. (“MCA”) van Rijnstate (“Rijnstate”). Het team van Compass Finance begeleidde Rijnstate bij deze verkoop.

 

MCA, onderdeel van Rijnstate te Arnhem, is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het koken van patiëntenmaaltijden voor grote groepen in de zorgsector. MCA, opgericht in 1994 vanuit de keuken van Ziekenhuis Rijnstate, bereidt momenteel circa 3.000 kwalitatieve en ambachtelijke koelverse maaltijden en 1.600 broodmaaltijden per dag voor diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en thuiszorg. MCA is met name gespecialiseerd in dieetvoeding.

 

Het aansturen van een keuken en de inkoop en distributie van maaltijden vormen niet de kernactiviteiten van Rijnstate en vragen steeds meer expertise. Rijnstate wenste deze activiteiten derhalve aan een gespecialiseerde partij uit te besteden met behoud van kwaliteit van de patiëntenvoeding.

 

MCA, nog gevestigd in de kelder van de ziekenhuislocatie van Rijnstate in Arnhem, is na de transactie verhuisd naar een vestiging van Huuskes in Apeldoorn. Vanuit Apeldoorn worden de huidige klanten van MCA ongewijzigd bediend, waaronder ook de ziekenhuislocaties van Rijnstate in Arnhem en Zevenaar en verpleeghuis Liemerije (voormalig verpleeghuis Zevenaar). De circa 100 medewerkers van MCA zijn allemaal in dienst bij MCA gebleven.

 

Rijnstate is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid. Rijnstate is met circa 5.500 medewerkers de grootste werkgever van de regio Arnhem.

 

Huuskes is totaalleverancier van vers-, droogkruidenierswaren-, convenience- en diepvriesproducten voor grootverbruikers (o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen en bejaardentehuizen, maar ook groot horeca, bedrijfsrestaurants en cateraars).

 

terug naar overzicht

Rijnstate

Categorie
Verkoop