Compass Finance | Transactie Naviva
15690
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15690,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Naviva

Over dit project

Compass Finance begeleidt Naviva bij overname van Yunio

 

Naviva Kraamzorg (“Naviva”) heeft Kraamzorg Yunio (“Yunio”) van zorgorganisatie Sensire overgenomen. Compass Finance heeft Naviva geadviseerd en begeleid bij het gehele aankoopproces.

 

Naviva is een gespecialiseerde kraamzorgaanbieder. Naviva is in 2007 ontstaan uit de kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. Met ruim 600 medewerkers en meer dan 10.000 verzorgingen aan jonge gezinnen per jaar is Naviva één van de grootste kraamzorgorganisaties in Nederland.

 

Yunio is met bijna 400 medewerkers een grotere kraamaanbieder. Met circa 6.500 verzorgingen heeft Yunio een sterke positie in Midden-Nederland en Oost-Gelderland.

 

Naviva en Yunio vormen samen een grote regionale speler en kunnen door de overname de belangen van de kraamzorg beter behartigen. De focus van Naviva ligt nadrukkelijk op het investeren in kwaliteit van (keten)zorg en innovatie in de kraamzorg, met als uiteindelijk doel het voor de cliënt waarborgen van goede kraamzorg.

 

terug naar overzicht

Naviva

Categorie
Koop