Compass Finance | Financiering
15662
page-template-default,page,page-id-15662,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Financiering

Onze klanten
Wij bieden financieringsadvies aan bedrijven, management teams, DGA’s, zorginstellingen, private equity fondsen en banken. Wij begrijpen de uitgangspunten van alle betrokken partijen waardoor effectieve en efficiënte oplossingen voor financieringsvraagstukken gerealiseerd kunnen worden.

 

Focus
Wij richten ons op het verstrekken van advies met betrekking tot alle aspecten van de financiering, waaronder het aantrekken van nieuwe leningen, herfinanciering van schulden, alsmede balans (her)structurering. Dit doen we voor diverse markten, waaronder leveraged finance, asset based lending, zakelijke kredietverlening en vastgoed.

 

Oplossingen
Compass Finance helpt haar klanten bij het structureren van de meest optimale en kostenefficiënte structuur. Ze voegt waarde toe door middel van haar uitgebreide kennis van en ervaring met het volledige scala aan financieringsinstrumenten, zoals senior, mezzanine, sale & lease back transacties, werkkapitaal en andere vormen van (achtergestelde) financiering.

 

Ervaring en contacten
Het Compass Finance team heeft uitgebreide kennis op het gebied van het arrangeren en structureren van vreemd vermogen. Wij onderhouden een groot en actief netwerk van contacten bij banken, private equity fondsen, lease maatschappijen, mezzanine financiers en andere alternatieve financiers. Wij begrijpen welke financieringvormen en instellingen het beste passen bij uw financieringsbehoefte.