Menken Van Den Assem - Compass Finance
16230
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16230,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Menken Van Den Assem

Over dit project

Compass Finance assisteert Menken Van den Assem bij de verkoop aan Bieze Food Group

 

Compass Finance heeft Menken Van den Assem Special Foods B.V. (inclusief de divisies Fresh Food en Frozen Food) bijgestaan ​​bij de verkoop aan Bieze Food Group B.V.

 

Menken Van den Assem Fresh Food is specialist in het bedenken, ontwikkelen, verpakken en leveren van private label foodconcepten voor de retail en hun toeleveranciers. Het bedrijf heeft eigen recepten voor vlees-, vis-, saladeversterkers, snacks, soepen en ontbijtproducten. Het verpakken vindt plaats op de locatie van Menken Van den Assem in Den Haag. Menken Van den Assem Fresh Food heeft een eigen merk genaamd ‘Zwagers’ (smaakmakers voor vlees- en slaversterkers) en voert samen met partners het merk ‘Sea Green’ (zeewierproducten).

 

Menken Van den Assem Frozen Food is exclusief importeur van onderscheidende diepvriesproducten van diverse merken voor professionele chefs in de Benelux en levert deze producten via de horeca en foodservice groothandel in de Benelux. Menken Van den Assem Frozen Food heeft een eigen merk: ‘Frozzo’ (diepvriesproducten).

 

Bieze Food Group maakt deel uit van de Wernsing Food Family. De Wernsing Food Family is actief in Scandinavië, Duitsland, Polen, de Benelux, Frankrijk en Spanje. Samen realiseren ze een omzet van ruim 1 miljard euro en stellen ze 4.000 medewerkers te werk. Bieze Food Group vertegenwoordigt Wernsing in de Benelux, Frankrijk en Spanje en realiseert een omzet van circa 400 miljoen euro. De belangrijkste activiteiten van de groep zijn de productie van en handel in aardappelproducten, soepen, sauzen, salades, maaltijden (componenten), plantaardige zuivelproducten en ultraverse groenten en fruit. Hun belangrijkste leveranciers zijn de retail, foodservice en de voedingsindustrie.

 

terug naar overzicht

Categorie
Verkoop