Compass Finance | Transactie Penen
15999
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15999,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Penen

Over dit project

J. Penen & Co. N.V. verkocht aan Pretec Group AS en Pre Cast Technology AB

 

De Belgische onderneming J. Penen & Co. N.V. (“Penen”) heeft 100% van haar aandelen verkocht aan het Noorse Pretec Group AB en het Zweedse Pre Cast Technology AB. Compass Finance heeft de Nederlandse eigenaar van Penen bijgestaan bij de verkoop.

 

Penen is een producent en importeur van stalen en roestvrij stalen producten (draadeinden, laseinden, tapeinden, ankerbouten, tierods en speciale producten) voornamelijk voor de bouw en constructie industrie, havens, bruggen en tunnels. Haar dochteronderneming PDS is gespecialiseerd in de vervaardiging en de levering van boorbuizen en aanverwante artikelen zoals boorpunten, koppelstukken (moffen), moeren en afstandhouders.

 

Pretec Group AS en haar dochteronderneming Pre Cast Technology AB produceren en verkopen producten voor de bouwsector. Pretec levert een breed assortiment aan producten voor een verscheidenheid aan sectoren, maar is met name gespecialiseerd in de zwaardere montage en bevestigingsmaterialen, bergzekeringen evenals water en vorst bescherming voor tunnels, bouten en chemische producten voor de betonindustrie.

 

terug naar overzicht

Penen - Pretec Group

Categorie
Verkoop