Dierenzorggroep - Compass Finance
16111
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16111,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Dierenzorggroep

Over dit project

Compass Finance adviseert Dierenzorggroep bij verkoop aan Evidensia

 

Compass Finance heeft de aandeelhouders van Dierenzorggroep bijgestaan bij de verkoop aan Evidensia Djursjukvård AB.

 

Het team van Compass Finance heeft het informatiepakket samengesteld en een waardering gemaakt van de onderneming. Na het ontvangen en analyseren van de biedingen heeft Compass Finance de onderhandelingen gevoerd en de transactie gestructureerd. Vervolgens heeft het team het boekenonderzoek gecoördineerd en samen met de jurist het contractwerk opgesteld.

 

Dierenzorggroep is een vooraanstaande Nederlandse keten van dierenklinieken voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren met 29 dierenartsen en 15 vestigingen. Na de oprichting in 1988 is Dierenzorggroep middels overnames de laatste jaren hard gegroeid. De onderneming heeft met vestigingen in Vianen, Gorinchem, Leerdam, Hoornaar, Groesbeek, Hendrik Ido Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Rotterdam, Houten en Den Bosch een goede positie in het midden van Nederland uitstrekkende van het westen naar het oosten van het land.

 

Evidensia is de leidende keten van dierenklinieken in Europa en heeft bijna 160 dierenziekenhuizen en klinieken in zeven Europese landen (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Nederland, Duitsland en Zwitserland). Evidensia behandelt ongeveer 1,3 miljoen huisdieren per jaar en heeft circa 2.200 medewerkers. De leidende investeringsmaatschappij in Scandinavië EQT is de grootaandeelhouder van Evidensia.

 

terug naar overzicht

Dierenzorggroep - Evidensia

Categorie
Verkoop