Project Profession - Compass Finance
16118
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16118,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Project Profession

Over dit project

MULTI Engineering Group neemt Project Profession over

 

Compass Finance heeft de aandeelhouders van Project Profession bijgestaan bij de verkoop aan MULTI Engineering Group.

 

Met de overname heeft MULTI haar marktpositie in Nederland en specifiek in de regio Amsterdam versterkt. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben. Als onderdeel van MULTI kan Project Profession nu full-service oplossingen bieden aan haar klanten.

 

Internationaal netwerk
Project Profession, opgericht in 2002, bemiddelt in technische functies op MTS-, HTS- en TU-niveau. MULTI Engineering is opgericht in 1996 en biedt engineeringoplossingen op maat aan klanten in de sectoren Industrie, Bouw & Infra en Maritiem & Offshore.
Na de overname telt de organisatie meer dan 350 technische experts die aangestuurd worden vanuit zes vestingen in drie landen: België, Nederland en Slowakije. De vestiging in Amsterdam blijft vooralsnog opereren onder de naam Project Profession. De oud-eigenaren blijven werkzaam als directeur, voor behoud van expertise en continuïteit.

 

Project Profession heeft in MULTI een betrouwbare moedermaatschappij gevonden met een uitgebreid pakket aan diensten. “Bij MULTI komen we terecht bij een bedrijf van ondernemers met een familiale verankering’’, aldus Jan Jansen. “Net als wij combineren zij het streven naar een hoge klanttevredenheid door flexibele oplossingen te bieden met veel aandacht voor de mens. Door toegang tot meer experts en een eigen ontwerp- en ingenieursbureau, kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen. Binnen MULTI blijven wij ons focussen op wat wij graag doen: klanten vooruit helpen met de inzet van goede en tevreden medewerkers.”

 

Meerwaarde
Ook MULTI onderstreept de meerwaarde. ‘’Project Profession beschikt over bekwame en enthousiaste medewerkers met ervaring in grote projecten zoals de Noord/Zuidlijn. Deze expertise kunnen we ook inzetten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast sluiten de activiteiten van Project Profession perfect aan op ons streven naar de beste oplossingen voor de klant, getuige hun slogan: maatwerk in projectuitvoering. Op deze manier kunnen we nog beter invulling geven aan onze missie, namelijk klanten succes laten boeken.” aldus Nicolas Van Goeye, directeur Bouw & Infra die de integratie zal voorbereiden.

 

terug naar overzicht

Project Profession - Multi Engineering

Categorie
Verkoop